Komoly, szelepes, többrétegű, cserélhető betétes maszkot hordok. Ha véd a covid ellen, akkor meg kell, hogy védjen az influenza ellen is. Nemde?
Amúgy miért nem azokkal foglalkozol akik március óta hordják az állukon,
a félig már lerohadt és elkoszolódott orvosi maszkot?!
Na ők azután terjesztik a vírust.
Vagy a maszkot egyáltalán nem hordó és ordibáló focidrukkerekkel???!
17-es vagyok. Peched van, a vírusok elleni védelem szempontjából szakértő vagyok.
A linken írja, amit küldtél:
"légzéskönnyítő szeleppel"
A kifelé légzést könnyítik úgy, hogy nem szűrik.
Ilyen maszk olyan helyre való, ahol veszélyes vírusokkal, baktériumokkal dolgozol, és TÉGED kell megvédeni a fertőzéstől.
A használt lamináris box védi az anyagot, amivel dolgozol.
Vagy normál időben súlyosan fertőző beteget ápolsz, ahol is magadat véded, az ápolótól nem kell védeni a beteget.
Igazából csak azért írok, hogy minél többen tudják, hogy a szelepes maszkok csak azt védik, aki hordja, a többieket nem.
Különben nem szoktam bánni, ha nem hiszik el, hogy értek a vírusokhoz (hiszen ezt valóban bárki mondhatja), de itt nagyon fontos, hogy az emberek tisztában legyenek az egyes maszkféleségek tulajdonságaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!