Milyen maszkot tudtok ajánlani?
Szia mindenkinek!
Tapasztalatokat kérek szépen arról,hogy ...
Maszkot szeretnék vásárolni(koronavírus,ugyi) ami,mosható vagy cserélhető valami betétét benne,strapabíró,hosszú távra,utcai viseletként is használható.
TAPASZTALATOKAT légyszíves!
Lehetőleg olyan tippet szeretnék kapni,ami pl. Patikákban vagy más segédeszköz boltban vásárolható nem webshopból.
NEM festőmaszkra,vagy pormaszkra gondolok.
Köszönöm a hozzászólásokat,tapasztalatokat!
Akkor ezt még olvasd el előtt, hogy miért kell a maszk:
Köszönöm a linket...
Nem a hírverés miatt "kell" használnom maszkot. :)
A szabályok miatt.
Ha nem követelnék meg bizonyos helyeken valószínűleg nem hordaná senki.Így is rátolták a felelősséget a lakosságra,...
Ilyet vettem ez mosható, ajànlom ezt a fajtát Ahhzo képest kényelmes is hordani némelyik varrott elég fullasztó( amilyet meloban kaptunk az olyan pl)
"Pár perc után kivehető a vízből, óvatosan nyomkodjuk meg, majd szárítsuk a maszkot. ... Ne használjunk mosószert"
De nem csak magát a virust kell belőle kiirtani, hanem mondjuk a zsíros borunkkel érintkezik hosszú órákon át, szóval valami zsiroldo mososzerféle is kéne a tisztitasahoz, nem?
Én rendesen mosom forró vízzel és kevés folyekony mosószerrel és semmi baja
Az vsak iránymutatás de sehol nem hallottam még h forralnák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!