Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Menjek így holnap suliba vagy...

Menjek így holnap suliba vagy mit csináljak?😣

Figyelt kérdés

Szombaton kezdődött azzal, hogy délutánra már fáradt voltam és estére kicsit gyengébb is, ez vasárnap ugyanúgy. Olyan érzésem volt, mintha lázas lennék, de még hőemelkedésem sincs, a köhögésem pedig hurutos, torkom nagyon enyhén kapart.

Először arra gondoltam, hogy biztos csak túledzettem magam szombat délelőtt...

Szóval összefoglalva:

Ma már szagokat és ízeket se érzek, 1-2-szer köhintek egyet, torkom nem kapar és olyan, mintha lázas lennék, de még hőemelkedésem sincs +most fáradt és gyenge se vagyok (nem ittam kávét, szóval nem az tart ébren😅)

2020. okt. 13. 20:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Te aztán nagyon hülye vagy.

2020. okt. 20. 06:08
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

"így akkor ki is rúgtak volna a csapatból."

Hú, mert akkor mi lett volna...? Istenem.

Jelentkeztél volna majd máshova. Nem a megélhetésed forgott kockán, hanem csak a szórakozásod/hobbid.

2020. okt. 20. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!