Tényleg jön az enyhítés?
Én azt hallottam, hogy már novembertől nem fogják annyira komolyan venni a koronavírust. Ez az átmeneti időszak volt egy teszt időszak ahol bebizonyosodott, hogy nem történt járvány katasztrófa így november elsejével jönnek az enyhítések és az is elképzelhető, hogy karácsony környékén már maszkot se kell hordanunk.
Ez igaz? És ha igen, ti várjátok már, hogy végre szájkosár nélkül mehessetek vásárolni? Szerintem hatalmas előrelépést fog jelenteni és sok ország ezek után mintaállamként fog ránk tekinteni ha működni fog a rendszer. Jót tenne az országnak.
Jaaaj ez egy szandekosan provokalo troll, a kamu kerdesevel. Remhirterjesztes az enyhites! Pont hogy most jonnek a szigoritasok, ahogy a kornyezo orszagokban is mar mindenhol!
Vigyazz kerdezo, nehogy kopogjon a rendorseg es birosagon talald magad!😉👍
Az állatok nem terjesztik ezt a fajta koronavírust (sars-covid19), saját koronavírusuk van, de az nem egyenlő ezzel és nem terjed emberre!
A koronavírus összefoglaló név, azon belül több típust különböztetünk meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!