Manly kérdése:
Tudom, már esett szó a Covidról korábban is, de miután ennyire fellángolt, felteszem a kérdést, hogyan látjátok a prognózist most ?
Figyelt kérdés
Napi 7-8-900 új regisztrált fertőzött.2020. szept. 29. 15:10
11/29 anonim válasza:
Ez politikai kérdés. Addig lesz vírus, amíg odafent akarják. Ráadásul ezt nem Orbán dönti el, hanem az ő főnökei, Amerikában.
Szóval én azt gondolom, hogy akkor, ha már az emberek kellőképpen hozzászoktak a szabadságjogaik elvesztéséhez, és már ők maguk akarják azok további korlátozását úgy, ahogy odafent szeretnék. Addig viszont menni fog az alaptalan pánikkeltés és a mérhetetlenül eltúlzott riogatás.
12/29 anonim válasza:
Lesz ez még rosszabb is sajnos, köszönhetően főleg a kovidiótáknak.
13/29 anonim válasza:
Majd decemeberbe és Januárba lesz gáz. Jön a karacsony mindenki rohan vásárolni. Zárt térben, melegben. Sok sikert! Aki teheti rendeljen most! Ajándékot is! Kaját is!
14/29 A kérdező kommentje:
Romlik a helyzet, már napi 1000 felett országunkban.Írtam ezt okt. 03
2020. okt. 3. 14:53
15/29 anonim válasza:
Egy amerikai intézet modellszámítása szerint ha minden így maradt, az ev végére 12500 halott várható idehaza.
16/29 A kérdező kommentje:
szomorú
2020. okt. 3. 16:17
17/29 anonim válasza:
#15: Rendben van. De ha nem lesz meg covidból, akkor beállsz vírusrealistának?
19/29 A kérdező kommentje:
Engem az is felháborít amikor a facebook-on sokan még elbagatellizálják , cinikusan fogják fel még mindig a bajt, nem érzik a súlyát.
2020. okt. 3. 17:14
20/29 anonim válasza:
#17 Ez a realistás! És semmiképpen nem fogok beállni a kovidióták közé, mivel tisztában vagyok vele, hogy egy prognózis sosem lesz 100%-os bizonyosságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!