Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miután elkaptad a covidot...

Miután elkaptad a covidot Hány nappal ment el a szaglásod a vélt covidos kontakt találkozás után?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy hanyadik napon jelentkezett tüntetnek a szaglás elvesztése, miutan elkaptad a covidot, vagyis amikor találkoztál a covidos kontakttal. Pl. Szombaton kerti partin voltál. Csütörtökön elvesztetted a szaglasodat. Addigra az is kiderült, hogy akivel sutogettel beteg lett.

2020. szept. 27. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Meg annyi kimaradt hogy torokfajasom is volt, de az is csak az elejen.. Kb 1 hettel s fertőzés utan. De amint jott az elsonutenet, mar ki se mozdultam.
2020. okt. 1. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
8-as vagyok. Köszi szépen. Hát nekem ezekből a nátha meg a torokfájás van. Azaz volt első két nap. Ilyen érdes, karcos. Viszont az a furcsa, hogy sosem szokott fájni. Legutóbb kb. 15-20 éve fájt a torkom. Ezen kívül az orrom folyik, ami állandó, meg ilyen gyenge és jövő-menő tüneteim vannak. Végtagfájdalom, mellkasfájdalom, szédülés, fejfájás, köhögés beszédre meg torokirritációra, szemégés, vagy elönt a meleg, vagy fázok, vagy egyik sem, hányinger. Nagyjából ezek jönnek-mennek, de gyengén. Meg nincs az a kifejezett betegség-közérzetem. Négy napja kezdődött a két napos torokfájással. És tökre tanácstalan vagyok, hogy telefonáljak vagy ne.
2020. okt. 1. 12:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, meg volt tegnap, mintha nem úgy éreztem volna egy-egy ételnek, italnak az ízét amilyen. Leves sósan savanyú, kóla vízízű... Viszont kis idő múlva másnak meg tökéletesen éreztem. Tehát hatalmas passz.
2020. okt. 1. 12:15
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Sziasztok! Hogy vagytok? Kérdező voltál orvosnál? Csináltak tesztet?
2020. okt. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!