A koronavírus miatt PCR tesztelt emberek DNS-e is bekerült a rendszerbe?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 21:15
1/8 anonim válasza:
Persze fogtak már így el régi bűnözőt is ennek köszönhetően.
3/8 anonim válasza:
Nem. Azt nézik ilyenkor, hogy a SARS-CoV-2 vírus RNS-e benne van a mintában. Igen, vagy nem. Mást nem néznek.
4/8 anonim válasza:
A mintát bármilyen célra használhatják, fogják is!
5/8 anonim válasza:
Termeszetesen, miutan az orvos azt se tudta hova kuldje a "rendszerben". Biztos a NASA es a kinai es orosz laborok kozott nem tudott valasztani.
Ra 2 napra jott egy uj orvos es mondta negativ vagyok és a NASA Poszthumusz Plutó Programjára leszek alkalmas a minta alapján, de ha megtagadom majd a hivatalos megkeresést, akkor Putyin titkos jakutföldi gyémántlaborjában fognak a levett mintám segítségével egy bányász droidot előállítani.
Kérdeztem a szobatársam ő tud-e valamit, de csak irániul tudott és székekkel dobálta a látógatóit. Szerintem neki kínai vakcina előállítás jutott.
6/8 anonim válasza:
Kőkemény bizonyíték van rá igen, aki ezt tagadja még mindig az duplanulla agyilag!
7/8 anonim válasza:
Akár az is kiderülhet, hogy ki a gyerekeitek valódi apja.
8/8 anonim válasza:
6: ez nem arra bizonyitek, hogy a levett mintat eltaroljak, hanem, hogy a levett mintat osszehasonlitjak egy korabban (buncselekmeny miatt) eltarolt mintaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!