Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akkor most elkaptam a koronát?

Akkor most elkaptam a koronát?

Figyelt kérdés

Március végén egy nap úgy keltem fel, hogy fáj a tüdőm iszonyatosan amikor köhögök.

Fáradt voltam folyton, és étvágyam sem volt túl sok.

Gondolom lázam is volt bőven, de nem szedtem orvosságot.

7 nap múlva kb elmúlt.

Alkohollal kezeltem (pálinka) plusz gyömbér ,méz ilyesmi.

Akkor ez most az volt?

Olaszországból jöttem akkoriba haza.

2020. szept. 20. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:

"Gondolom lázam is volt bőven"

Attól, hogy forrónak érezted magad, nem jelenti azt, hogy lázas voltál. A közeledben élők közül tapasztaltak mások is hasonló tüneteket (persze csak ha érintkeztél velük, a lappangási idő is számít)?

Ezt egyébként nehéz megmondani. Vagy az voltál vagy nem. Van néhány tünet, ami a korona tünete, de azt se lehet kizárni, hogy csak egy egyszerű nátha volt. A fáradtság és az étvágytalanság lehetett ennek a hatása is (tapasztalatból mondom).

2020. szept. 20. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, apám is utána ugyanígy volt.
2020. szept. 20. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az "alkohollal kezelés" nem hat betegségek ellen, ez csak alkoholisták kifogása!
2020. szept. 20. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:

És az apukádat tesztelték? Mentél emberek közé? Ha igen ők elkapták?

Őszintén nem hinném,hogy az lett volna. Orvoshoz miért nem mentél vagy miért nem hívtad fel legalább?

2020. szept. 20. 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Feltem hogy beutalnak es a korhazak nagyon koszosak belehalhatok mas fertozesbe.romaniaban elunk
2020. szept. 20. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Egy 60 fokos palinka vitte el vegul.
2020. szept. 20. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát azért nálunk is jóval veszélyesebb a kórházi fertőzés mint a covid. A nővérke nekünk úgy kezdte, minél kevesebb időt kell bent tölteni, nagyon nagy a szepszis veszélye. Az ÁNTSZ nem hajlandó közölni sem a kórházi fertőzés statisztikát!
2020. szept. 20. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:

hát nem tudom. azóta naponta járok minden fele, van maszkom de elég sz.r ,érzem ,hogy átmegy rajta kb minden...

tehát ennyit erről

2020. szept. 20. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!