Nem nevetséges ez így, hogy a karantén lejárta után már senkit nem tesztelnek, fertőzhet e még, csak simán visszaengedik az emberek közé?
Én nem pontoztam le senkit, sajnálom ha valaki ezt tette, mert szerintem pont arra van az oldal, hogy mindenki elmondja azt amit tud, ha nem akkor pedig megkérdezi. Illetve aki tud segíteni normális stílusban teszi azt. Én a amit tudtam leírtam, illetve nálunk még tényleg nem volt sem a suliban, sem a családi/ ismerősi körben ilyen helyzet... szóval tényleg nem tudom, hogy mit higgyek vagy mit ne és sajnos sem a hatóságok, sem az iskola, sem az orvos felől nem jó a kommunikáció nálunk. Mindig késve vagy későn értesülünk a dolgokról vagy nem is.
Eddig a csapból is az folyt, hogy a rendőrök hozzák vagy ha a határon jössz be az országba a hatóság adja, a nyomtatós verzióról most hallottam életemben először. Lehet fogyatékosnak hisszük sokan egymást, de ez a helyzet azt hiszem nem csak nekem, hanem sok embernek és a hatóságoknak meg ezzel az egész vírus-karantén-tesztelés... dologgal foglalkozó embernek is viszonylag új még. Szóval én csak a saját helyzetemet vázoltam és amit és ahogy én tudok annyit tudtam írni. Illetve tényleg egy részről nevetséges, de még inkább elkeserítő szerintem, hogy aki belekerül ebbe az egész helyzetbe semmi biztos infót nem tud, én is állandó bizonytalanságban ültem végig azt a rövid karantént. Visszatérve a pontozásra, mindneki válasza hasznos volt szerintem és ezt jeleztem is, 1-2 helyen a stílussal volt problémám, de ezzel nem foglalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!