Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valamit lehet tenni vízszerű...

Valamit lehet tenni vízszerű orrfolyás ellen?

Figyelt kérdés
Voltam hétvégén egy programon, ahol nem érintkeztem senkivel és egyszer sem vettem le a maszkom. Hazaérve viszont elkezdett fájni a torkom, másnap pedig megeredt az orrom is. Akkor még csak keveset kellett fújnom. Tegnap mentem suliba, a torkom meggyógyult, az orrom keveset folyt. Mára viszont akár a füzet fölé hajoltam, vagy csak lejjebb néztem, szinte kifolyt az orrom. Nagyon irritáló, hisz minimum fél percenként már érzem, hogy szinte csöpög, de annyit nem fújhatom. Erre valami tipp? Nem hangzik vészesnek, de átélni tényleg borzasztó, legalábbis, ha rajtad kívül vannak emberek, akik előtt nem szeretnél 100× orrot fújni, nehogy zavard őket. Gondolom ebből meg majd jön az, amikor, mint a duda, úgy fújom ki a sárga taknyot(bocsánat a szóért)az orromból. Valami, amivel az első tünetet legalább enyhíthetném? Egyébként használom orrsprét, naponta 3×, ahogy rajta áll.
2020. szept. 15. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek a kamillás gőzölés segít. Más esetben az idő. Kitartás.
2020. szept. 16. 07:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első nap általában ilyen, másnap, vagy harmadnap már besűrűsödik.
2020. szept. 16. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A genny szokott ilyen sűrű vizes lenni. Mások előtt valóban nem kellemes az ilyen amikor úgy fojik az orrnedv mint az állat 😀
2020. dec. 25. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!