Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van még valaki, aki fél a...

Van még valaki, aki fél a korona miatt?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt látom, hogy az emberek nem is foglalkoznak a vírussal, nem tartanak tőle (nem arról beszélek, hogy rettegnie kéne mindenkinek, de egy egészséges óvatosság nem ártana).

Én félek tőle, nem akarok beteg lenni, akkor sem, ha nem lenne vészes. De ugye nem tudhatjuk, hogy kire hogyan hatna..

De a többség már nagyon "felvilágosult", nem hisz abban, hogy járványveszély lenne, nem tartja be az előírásokat, sőt, ellenük van. (A politikát most hagyjuk).

Van még valaki, aki hasonlóan gondolkodik, mint én?

2020. szept. 15. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Nincs.
2020. szept. 15. 16:19
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Talán még anyukám, ő is sok híradót néz. Mindenki más tud logikusan gondolkodni.
2020. szept. 15. 16:30
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Én használom a maszkot ahol elő van írva.Nem mondom,hogy rettegek, de igen, nem mászkálok most minden fele vagy pld nem viszem magammal bevásárolni a gyereket, hanem a férjem vigyáz rá meg ilyesmi, de amúgy ez is macera attól függetlenül.Egészséges szinten védjük magunkat amennyire lehet.De mi ugyanígy csináljuk influenza idején is, meg alapból se vagyunk a minden nap valahova menni kell és legalább 100 havert kell meglátogatni, hogy jól érezzük magunkat típúsú család.
2020. szept. 15. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Maszkot használok. Igyekszek betartani az előírásokat. A kirándulást idén kihagytuk. Viszont, minden pillanatban nem rágódok ezen.
2020. szept. 15. 17:30
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem görcsölök már rá, úgy mint az első hullám idején. Akkor szinte minden fogás után fertőtlenítettem otthon is a kilincseket, ma már nem hat meg. Ha el akar kapni a vírus, tökmindegy mit csinálok és hol. Maszkot viselek ahol kell, minden hazaérkezéskor alapos kézmosás és ennyi.
2020. szept. 15. 18:57
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

Ez van akkor, ha túl gyors, durva, értelmetlen és totális rendelkezéseket hoznak már akkor, ha csak 20 beteg is van (tavasszal). Komolytalanná válik ezzel az egész, meg hozzá nem értőnek látszik a döntéshozó (ahogy azok is voltak).

Kb mint orrba-szájba az indokolatlan 40-es táblák az utak mellett, aztán emiatt már ott is letojják, ahol indokolt lenne.

2020. szept. 15. 20:05
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

A tavasszal még a vásárolt árut is áttörölgettem klóros szivaccsal, most már elengedtem.

Kézmosás/fertőtlenítés nálam eddig is alap volt, covid sem kellett hozzá, ezeket ezután is betartom, ahol előírt ott felteszem a maszkot és ÉLEK.

Én nem akarom rettegve várni, hogy mikor leszek lázas, mert épp megittam valamit egyik barátommal, és nem akarom az életem értékes perceit otthonüléssel sem tölteni, még akkor sem ha ez egyeseknek nem tetszik.

Ha tünetet érzek magamon akkor önkéntes karanténba vonulok, illetve ha nagyon beteg leszek orvoshoz megyek és ennyi. Jöjjön aminek jönnie kell.

Mellesleg milliók kapták már el, és a legtöbbnél teszt nélkül ki sem derült volna, mert nagy arányban tünetmentes, vagy csak sima náthaszerű tüneteket okoz.

2020. szept. 16. 10:22
 8/17 everlight ***** válasza:
36%
A hiszékenyek és a hopohonderek elsősorban.Lehet félni a grincstől is az se létezik.
2020. szept. 16. 20:01
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

Akkor az UFOktól is félhetsz mert elég nagy esélye hogy léteznek.

Esetleg a tengerben sem szoktál úszni mert megehet egy cápa?

2020. szept. 16. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal még az első hetekben meg tudtak szivatni vele, most már tudom hogy mi van és nem félek tőle.
2020. szept. 16. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!