Megfázás közepén, végén mi az az erősen csiklandozó kaparás a szájpadlás hátuljában, ami hangos, erőltetett köhögésre ingerel?
Figyelt kérdés
Másnak is szokott ilyen lenni? Mivel lehet kezelni ezt a típusú köhögési ingert, ami mindig a legkínosabb helyeken jön rá az emberre?2020. szept. 14. 19:30
1/2 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom ota rettegett mumus, tizeneve nem izgat, miota mindig van nalam Fishermen's Friend cukorka, ami olyan eros, hogy veget vet az amugy oklendezo fuldoklasnak.
Mar gyerekkoromban lattam, hogy egy atlatszo vekony szal log le a torokba fentrol.
Szerintem az arcuregben levo valadek, az az alattomos, ami mar szinte alig van es nem lehet felkohogni.
Nekem konnyezesnel is elojon sok asitas utan. Nagyon eros cukorka es inhalalo orr stift, orrfujas szokott segiteni rajtam.
2/2 anonim válasza:
Csiklandozó kaparás lehet allergia is, nekem a mandulám szokott viszketni, én ilyenkor cukrot szopogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!