Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sima megfazastol is lehet...

Sima megfazastol is lehet olyan, hogy valaki nem érez ízeket?

Figyelt kérdés

Valamelyik este későn jöttem haza munkából és fáztam, mert csak egy póló volt rajtam. Másnap fájt a torkom, aztán elmúlt és átment kohogesbe. Néha úgy köhögök, hogy úgy érzem kiszakad a tüdőm, úgy fáj. Az orrom is elkezdett folyni, elkezdtem tusszogni és most már ízeket is tompán érzek, vagy nem olyan intenzíven.

Szóval ezek tipikusan ilyen nátha - megfazasos tünetek. Máskor is ezt éreztem miután megfaztam.

Érdemes lenne mégis így a vírus miatt dokihoz mennem, nem-e koronára utaló tünetek? Vagy hagyjam a francba..

2020. szept. 14. 03:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hol dolgozol csak hogy holnap ne menjek abba a boltba! Illetve h feljelentsem őket a munkakorulmenyek miatt!!!!
2020. szept. 14. 20:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem írnám le ide nyilvánosan, nem akarom..
2020. szept. 14. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:
:( vigyazz magadra-masokra!
2020. szept. 15. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!