Sima megfazastol is lehet olyan, hogy valaki nem érez ízeket?
Figyelt kérdés
Valamelyik este későn jöttem haza munkából és fáztam, mert csak egy póló volt rajtam. Másnap fájt a torkom, aztán elmúlt és átment kohogesbe. Néha úgy köhögök, hogy úgy érzem kiszakad a tüdőm, úgy fáj. Az orrom is elkezdett folyni, elkezdtem tusszogni és most már ízeket is tompán érzek, vagy nem olyan intenzíven.
Szóval ezek tipikusan ilyen nátha - megfazasos tünetek. Máskor is ezt éreztem miután megfaztam.
Érdemes lenne mégis így a vírus miatt dokihoz mennem, nem-e koronára utaló tünetek? Vagy hagyjam a francba..
2020. szept. 14. 03:26
11/13 anonim válasza:
Hol dolgozol csak hogy holnap ne menjek abba a boltba! Illetve h feljelentsem őket a munkakorulmenyek miatt!!!!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem írnám le ide nyilvánosan, nem akarom..
2020. szept. 14. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!