Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondolsz arról, hogy a...

Mit gondolsz arról, hogy a koronavírus eddig nyaralni volt, és augusztus 30 felé ismét munkába állt, ahogy Orbánék jósolták?

Figyelt kérdés

2020. szept. 9. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Ja, de ha póló helyett pulcsiban megyünk, akkor máris nem lesznek életképesek ugye ott a hideg fűben azok a vírusok? Vagy nekik kell felvenni? Neked kellett volna figyelni.
2020. szept. 10. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:

11: Te valami troll vagy? Ki beszélt arról, hogy mit veszünk fel?

Hideg időben a vírusok életképesebbek. Ennyit mondtam. Tehát hideg időben könnyebben is kapjuk el őket.

2020. szept. 10. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
A 8-asnak írtam, mert szerinte attól fázunk meg, hogy hidegben pólóban vagyunk. Ez nem így működik. Én meg ennyit mondtam.
2020. szept. 10. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
37%

Elmondom mi az én álláspontom és utána le lehet pontozni, mert nem azt állítom, hogy nincs vírus. Véleményem szerint az emberek 70% augusztus hónapban kap szabadságot a munkahelyén, vagy legalábbis ekkora tervezi a nyaralását. Ebben a hónapban már kellemesen meleg a tenger, egyébként a Balaton is jó gólokat fut ilyen tájt és hát jah. Az interneten május környékén még ment a pánikkeltés meg az ilyenek majd szépen lassan elcsendesült felváltotta a nincs vírus mizéria. Elmentek a népek nyaralni, végre kiszabadultak otthonról, felüdülés stb. A szabadság érzettől kevésbé figyelték az emberek arra, hogyan és mit csinálnak majd nyaralásból hazatérve bemennek a gyárba dolgozni ott találkoznak jó sok emberrel és sikeresen terjedhet ez a szar. Persze külföldről nem lehet behozni, karanténba kell vonulni... Vagy csinálsz két negatív tesztet és csoki. Nem tudom hogy működik, de szerintem ha a családban a férfi ember dolgozik a többiek meg nem mondjuk 2 gyerek meg a feleség, és csak férfi csinálja meg a tesztet a többiek ráérnek karanténozni. A teszt idején nem vírusos, de a családban valaki igen, ebből kifolyólag később megfertőződik de közben be jár a munkahelyre, na erről ennyit...

Az a helyzet, hogy amíg nem találkozik valaki a vírussal, addig nem túl meggyőző. De mikor a gyerekedet hazabozod az oviból és elkezd köhögni meg hőemelkedés van, na akkor elkezdesz pánikolni. Az orvoshoz nem viheted, mert telefonon közli, hogy ide ne hozza. Nagyon kellemes érzés. De remélem, hogy csak kamu és senkinek nem kell ugyan ezt megtapasztalnia........

2020. szept. 11. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!