Miért nincsenek intézkedések?
Ma rekordot döntött az új codiv esetek száma. Egy nap alatt több mint 300...
Oké, van határzár. De itt van az országban a vírus, ezt nem oldja meg a határzár.
Miért nincsenek az emberek home officban? Tömve a tömegközlekedés, elvétve van valakin maszk. Még annyit se tesznek meg mint tavasszal, hogy levalasztanák a buszsofőr részét...
Most mi lesz? Eleresztik a járványt, jön a svéd modell?
Ui.:
Csak, hogy ennyire higgy a médiának, tessék, íme egy hazugság a sok közül, hírhamisítás, és ugyanarról az eseményről, a szombati napról beszélünk:
Magyar Nemzet: „A 18 ezer fősre becsült tömeg”
Index: „Szombaton összesen csaknem 38 ezer ember vett részt Berlinben különféle megmozdulásokon.”
dw.com (külföldi hírportál): „Berlin authorities estimate that some 30,000 people”
ATV&QUAD Magazin youtube videója: „mehr als 1.000.000 Teilnehmer”
https://www.youtube.com/watch?v=iRw0CXOH3yY&fbclid=IwAR13V6t..
Ez a cikk foglalja össze a hírhamisítást: [link]
"Nem mindenki tud otthonról dolgozni,"
De aki tudna az miért nincs otthon???
Kamu honlap. Az én kérdésemre is belinkelte ez a szennyt.
Kérdező csak annyit tudok mondani hogy légy óvatos.
Ez engem is zavar, nálunk lehetne home office (tavasszal kiváló hatásfokkal működött) most mégse engedik... elkezdődött a suli, a vonaton moccanni se lehet a tömegnyomor miatt, és látótávolságon belül én szoktam lenni az egyetlen, aki felhúzza a nyamvadt maszkot az orrára és a szájára is.
Igazából engem nem zavarna az egész, ha nem lenne ennyi b@romarc aki a családtagjaim életével játszik mert OxIgÉnHiÁnYoS LeSzEk....
Nagyon várom hogy újra történjen valami. Az idősávos vásárlásnak én pl. határozottan örülnék, a maszkviselést pedig betartathatnák végre!
👍
Nálunk a cégnél tavasszal, amikor napi 30 megbetegedés volt mindenki haza volt zavarva home officeba. Most 300 volt ma ez a szám, senki nem mehet...
"Az embereket és a kórházakat lefizetik, azért, hogy minél több covidos beteg kerüljön nyilvántartásba. Ezért ugranak meg a számok. Még a karhatalmat is bevetik az ügy érdekében. A világjárvány hirdetése csak egy előre megtervezett dolog lehet!"
Dr. Pócs Alfréd a Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke:
Ne, könyörgök, ne ülj már fel az ilyen összeesküvés elméleteknek.!
Kérdező, akkor erre a kérdésre válaszolj: politikusokat nem fertőz meg a vírus, hogy ők lehettek augusztus 20-ai ünnepségen maszk nélkül zárt térben távolságot nem betartva és puszilkodtak? Csak a halandó közemberek között fertőz a vírus és akkor és ott, ahol azt megmondják neki?
Cilikén miért nincs maszk soha?
Attól, mert páran hü lyék maszkot viselni, attól még van vírus. Vagy mit szeretnél kihozni ebből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!