Egészen minimális náthás tünetekkel voltam dolgozni, és most tiszta ideg vagyok, mit tegyek?
Tegnap este tüsszögtem, reggel volt egy kis orrfolyás, illetve 37.2-3-as hőemelkedésem van. Ezek máskor is szoktak lenni (nem allergia, csak könnyen megfázok), ezért bementem dolgozni. Napközben jól voltam, most megint 37.3 a testhőm. (Egyébként nekem alapból magasabb, 37 körül van mindig.)
Szóval most teljesen meg vagyok rémülve, hogy mi van, ha ez a covid, és miattam tör ki a betegség a faluban, ahol eddig egy eset se volt. Mit csináljak? És ha tényleg baj lesz, felelősségre vonnak?
Ha nem csak magad miatt aggódsz, hogy felelősségre vonnak, akkor le a kalappal, kevés embert érdekel más egészsége.
Gondold végig merre jártál, kikkel találkoztál, viselted-e a maszkot, tartottad-e a távot, köhögtek-e rád, fáztál-e valahol, eláztál-e valahol, stb... ezek mind segíthetnek eldönteni, hogy mi ez.
Egyébként meg ha nem covid, sem örülne szerintem senki egy kis ajándék náthának, szóval ugyanúgy ne terjeszd, mintha a covid lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!