Egyszer használatos maszkot használok, hol, mennyiért és
egyszere hány maszkot vesztek?
#száj és orrmaszk
11/21 A kérdező kommentje:
Legtöbb országban sálat is elfogadnak. Az simmán mosható.
6. Ezzel az erővel a seggedre is húzhatod pont annyit ér. A rossz hír, hogy most már egyre több helyen szólnak, hogy húzd fel az orrodra. Elég undorító lehet hónapok óta ugyan azt használni. Nincs még valami kiütésed? Alsógatyát meg zoknit sem cserélsz? Ez pont olyan. 99ftért láttam a rossmanban egyszer használatis papirmaszkot de annak majdnem semmi értelme. Érdemesebb venni 3 ffp2est és mosni őket. Qz 1200ért láttam szintén ott. A textil maszk is jobb mint wz egyszerhasználatos de nem ad valami nagy védelmet. Az ffp2es 95%.
2020. szept. 3. 14:44
Amíg elhittem, hogy tényleg van járványveszély, addig patikában vettem 350/db, de már hónapok óta nem veszek, nem használok.
2020. szept. 3. 16:08
100-asával veszem az egyszer használatosat.
2020. szept. 4. 00:29
15/21 A kérdező kommentje:
#15 Hol és mennyiért?
Én kétszer vettem ötvenes kiszerelésben.
Egyszer diszkontban 11249-ért, az jó közepes mínőségű volt.
Egyszer egy kisboltban, úgyan ennyiért. De itt első feltevéskor minden harmadiknak leeset a fülpántja.
13 tegnao mondta Merkely hogy ha 4 hétig mindenki felvenné a maszkot és megmosná a kezét akkor eltűnne ez a vírus a Földről. Szóval köszi 13aska hogy miattad szívunk március óta.
2020. szept. 4. 08:50
12: Mivel hetente 1x, ritkán 2x megyek olyan boltba, ahol kell, ajtóban felteszem, pénztár után 1 lépéssel leveszem, nincs sokat rajtam, néha kimosom, semmi baja. Azokra a 5-20 percekre egy vagyon volna mindig újat venni. Amúgy se hiszem, hogy bármit is érne, használom ahol kérik, mert kötelező.
2020. szept. 4. 10:01
2020. szept. 4. 11:57
Én többször használom, de rotálom őket, így bízom benne, hogy kipusztul rajta, aminek ki kell. Meg vigyázok, hogy a belseje-külseje nem érjen össze, csak a madzagnál fogom meg (és a drótnál rányomom az orromra), becsomagolva teszem el. Heti átlag 1x megyek boltba, más alkalommal nincs rá szükségem, nem megyek idegenek közé.
Az első hullám vége felé vettem patikában 5 db-ot 380 Ft/db áron, aztán a munkahelyemen is adtak 10 db-ot (mert ott is kötelező a folyosókon, csak én otthonról dolgozom, ritkán megyek be, így nem fogyott el).
2020. szept. 4. 19:31
20/21 A kérdező kommentje:
ma 19:31
Tedd ki a napra, most még erős a napsugárzás. Azt tényleg nem élik túl a koronavírusok sem. De ha elcsomagolod használtan, azzal pont kórokozótenyészetet hozzól létre.
Kapcsolódó kérdések: