Kapar a torkom, pattog a fülem, fáj a hasam. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdett késszúrás szerűen fájni a hasam. Ma reggelre hurutosan kapart a torkom és furcsán érzem magam azóta is. Semmi étvágy, nyáladzok, nem kívánom a vizet se. A gyomrom azóta bugyog egész nap. A füleim meg pattognak össze vissza.
Mi lehet ez? Egyáltalán hol fertőződhettem meg ha alig megyek ki a lakásból már hónapok óta? Legutoljára szombaton találkoztam emberekkel, azóta itthon voltam tök egyedül, sehova nem mentem. Légkondim nincs.
2020. aug. 27. 18:21
1/9 A kérdező kommentje:
Hőemelkedés, láz sincs. Tüsszőgés, orrfolyás is nuku.
2020. aug. 27. 18:21
3/9 anonim válasza:
Benyaltál valami vírust. Tele van a levegő virágporral, a vírusok ezekre tapadva is közlekednek. Nem kellően megmosott gyümölcs vagy zöldség felületén is vannak. Nem feltétlenül annak a hatását érzed, lehet, hogy a benned megbújva dekkoló herpeszvírus felélénkült, ha a szervezeted egy új vírus/baktérium ellen fordult. Felülről lefelé hurut alakul ki. Hasfájás ellen széntabletta és Bolus adstringens (ez utóbbiból már 1 szem is elegendő lehet). Lehetőleg diéta, hogy a gyomor/bél rendszer ne terhelődjön. A légzőrendszer segítésére a hagyományos kakukkfű tea és hasonlók is jók.
4/9 anonim válasza:
3-as a szén tabletta hasmenésre van!
5/9 anonim válasza:
Szimplán megfázhatott ha éjszaka nyitva hagyta pl. az ablakot, a gyomra meg azért is fájhat, mert pl. elrontotta.
6/9 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy nyáladzol?
Olyankor hányingered is van?
7/9 anonim válasza:
A kakukkfű tea viszont jó amit írtál neki. De pl. gyomorfájásra jó a körömvirág tea is.
8/9 anonim válasza:
De ha szedsz valamilyen gyógyszert kérdezd meg a gyógyszerészt, hogy ihatod e ezeket a teákat.
Grapefruit mag kivonat is jó, ha nem vagy citrus érzékeny és nem szedsz olyan gyógyszert, amivel nem szabad inni. Gyógyszerészt kérdezd meg.
9/9 anonim válasza:
Az ablak valóban nyitva volt, de nem volt hideg este. Nyáladzás azt jelenti hogy ki kell köpnöm annyi nyálam van egyfolytában. Hasmenésem nincsen, nem ettem romlottam, ez nem olyan fájdalom. Csak így mocorog az egész belem. Hányingerem nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!