Hogyan mondjam el, hogy bélférges vagyok?
Szerintem bélférges vagyok, fordult már elő pár évvel ezelőtt ilyen, akkor vérvétel alapján derült ki. Nem tudom,hogy mondhatnám el a dokinak, mivel elég jóban vagyunk, sőt még anyukámnak sem mertem elmondani. Nagyon gáznak érezném ezt csak úgy közölni a dokival. És ha majd lenéz vagy hasonló? Igényes vagyok, tiszta háztartás, nem tudom honnan származhat. Esetleg ezt állattól el lehet kapni? Van két kuytánk és sokszor én takarítom a kenelüket. Próbáltam a fokhagymát de nem segített.
17/L
Én is voltam már töbször valószínű hogy anyud és a dokid is.
Elég ha mosatlanul eszel gyümölcsöt vagy zöldséget. Nem igénytelenség vagy bármi egyéb, csak egy ilyen kicsi apróság. Állatoktól is el lehet kapni, de szerintem te is csak nem mostál meg rendesen valamit.
Nem kell ezt szégyelni.
Biztos felírnák magánrendelésen is, de hidd el, semmi furcsa nincs ebben. Ugyanolyan betegség, mint a többi. Vagy ha influenzás leszel, azt se mered bevallani az orvosodnak?
Először a tüneteket kellene tisztázni, egy egyszerű vérvételből csak az eozinofilia derül ki, azt meg bármelyik parazita (féreg vagy protozoon) okozhatja. Egy magándoki is kikérdezne , esetleg vérvétel, székletvizsgálat kell, mind nem kevés pénzbe kerül. Menj el nyugodtan a háziorvosodhoz, segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!