Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem féltek, hogy elkapjátok?

Nem féltek, hogy elkapjátok?

Figyelt kérdés

A koronavírusról kérdezek.

Ha abból indulok ki, hogy engem egy sima nátha/influenza is képes az ágyba gyűrni, mit művelne velem a korona. Főleg, hogy (sajnos) dohányzom is, így még inkább parázok ettől a sz@rtól. Más is tart a vírustól rajtam kívül? Köszönöm!

2020. aug. 20. 14:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Tartok tőle, de teljesen kivédeni úgyse lehet.
2020. aug. 20. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem félek, mert nincs rá sem időm, sem energiám, sem kedvem. És a félelem sem véd meg senkit a vírustól.
2020. aug. 20. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam valahol, hogy a dohanyosoknal enyhebbek a tunetek elvileg. Normalis cikk volt, persze lehet csak kitalacio ettol meg, de valamelyik normalis oldalon olvastam, meg nem mondom mar, hogy hol :D

Egyebkent en nem felek tole, nekem is nagyon szar volt, amikor egyszer influenzas lettem, de alapvetoen nincs olyan sok fertozott, kevesebben vannak szerintem, mint egy atlag influenza szezonban.

Nem szeretnek koronas lenni, de nem szoktam ezen parazni.

2020. aug. 20. 14:51
 4/17 A kérdező kommentje:

Első válaszoló! Ebben igazad van.

Második válaszoló! Neked is igazad van, nem véd meg senkit az, hogy fél. :/

Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld pipa.

2020. aug. 20. 14:52
 5/17 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm 3. válaszoló!
2020. aug. 20. 14:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinél olyan durva a korona, szerencse kérdése, sokan észre se veszik, hogy elkapták, pont ettől olyan alattomos, az én családomban van súlyos beteg, fertőtlenítünk, kézfertötlenitö mindig van nálam, maszk meg úgyis kötelező, a parázást feleslegesen gondolom, semmitől nem véd meg.
2020. aug. 20. 14:54
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
A rák félelmetesebb. Évente több mint harmincezer embert visz el Mo-n. És nem véd meg tőle a maszk meg a fertőtlenítés.
2020. aug. 20. 14:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek, sose féltettem magam se a megfázástól, se az influenzától. Párszor beleestem, azóta nehezebben leszek beteg.

Plusz örülök ha este beesek az ágyba és alhatok, nem éppen jut időm böngészni a korona híreket meg nézni a korona-agymosás tv-t.

Bocsánat, ha megsértettelek, nem kérdőjelezem meg a vírus létezését, de annyira túl van már tolva hogy hányingerem van az egésztől. Azon kívül hogy elvesztettem azt a munkát amit imádtam és évekig tartott megszereznem, nem érint.

2020. aug. 20. 14:55
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves 8-as válaszoló, nem sértettél meg, szó sincs ilyesmiről. Híreket én sem nagyon nézem/hallgatom, de ugye akarva-akaratlanul belebotlok az interneten, mert azt gyakran használom.
2020. aug. 20. 15:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De igen, főleg hogy munkaügyben kell utaznom külföldre, de nem nagyon van mit tenni. Maszk meg kézfertőtlenítő, meg C-vitamin. Állítólag aki sokszor volt náthás/megfázva, emiatt többféle koronavírussal találkozott, könnyebben túl lehet a betegségen, avagy az antitestjei jobban tudnak reagálni.
2020. aug. 21. 09:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!