Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Magyarországon csak "nem...

Magyarországon csak "nem akar" berobbanni a járvány?

Figyelt kérdés
Nő némileg a betegek száma, tőlünk messzebb igen sokan kapták el, itt meg apró növekedés van talán. Első hullám itt nem is volt, a másodikat várjuk. Jó, hogy figyelünk és napirenden a téma, de lássuk be, nem vagyunk a fegyelem mintája mi se, de sehogy nem akart eddig megjelenni a komoly exponenciális növekedés.

2020. aug. 17. 12:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Látom sikerült leszűrnöd a lényeget :D
2020. aug. 18. 10:49
 22/24 anonim ***** válasza:
55%
Saját magadat hitelteleníted az ilyenekkel, pedig a 16. válaszban sok igazság van.
2020. aug. 18. 11:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A közölt számok alapján valóban nagy a halottak aránya, mindegy, hogy 12 vagy 25%, úgyhogy jóval több lehet a valós fertőzött, aki lehet, hogy nem is tudja (én tömegközlekedéssel járok munkába például, nagyon kicsi az esélye, hogy semmit nem kaptam el hónapok óta olyan járatokon, ahol rendszeresen utaznak hajléktalanok, alkoholisták - gyalog 12km sok lenne napi 2-szer, a kerékpárutak nincsenek jól kialakítva, jogsim nincs, és a munkahelyem környékén amúgy is kevés a parkolási lehetőség). Az sem egyértelmű mindenki számára, hogy a koronavírus egy gyűjtőfogalom és egy víruscsoportot takar, aminek több fajtája létezik (mint hogy van a kutya, azon belül meg van mondjuk tacskó, bernáthegyi, hasonló, de nem ugyanaz), pedig ezt már hónapok óta több helyen szajkózzák.

Az oktatási intézmények most kapták meg az iránymutatást, ami röhej... Válaszolt is rá a PDSZ.

Én nem tartozom sem a rettegők sem a tagadók közé, mindkét oldalon vannak logikátlan érvek, próbálok a realitás talaján maradni. Egy betegség sem veszélytelen, csak nem ugyanolyan súlyos mindenkinél.

2020. aug. 18. 14:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok boltba is beengednek maszk nélkül a büdös hajléktalant is. Így nehéz lesz leküzdeni egy járványt. És ilyen szempontból én is csodálkozom, hogy még nem durvultak el a dolgok amennyi rendezvény van és tömörülnek az emberek.
2020. aug. 18. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!