Kezd ismét berobbanni a járvány. Várható augusztus végén, szeptember elején a tavaszihoz hasonló lezárás?
11. Komolyan nem értem miért menekülnek egyesek a tagadásba. "Kamukorona" ennyire rettegsz, hogy elviselni sem tudod a tényeket?
Szerintem nem lesz lezárás meg semmi. Legalábbis amíg nem telnek meg a kórházi ágyak. Van maszk van lélegeztatőgép meg felszerelés az orvosoknak. Ezek nem voltak márciusban ezért volt kijárási. Már nem merik meglépni szerintem túl sokan lázadoznának meg tönkre menne a gazdaság. Többségében idősebbek meg krónikus betegek halnak meg aki csak költséget jelentenek az államnak. Ha fiatalabb hal meg az is krónikus betegként hozzák a nyilvánosságra nem véletlenül. A nyugdíjasokat lehet bekorlátozzák ők megtehetik hogy otthon üljenek. De ennyi mindenki mást majd megvéd a maszk. Én ettől tartok, hogy ez lesz. :( Vakcina sem hiszem, hogy lesz. Túl sok még a mellékhatása és bizonytalan mennyire/mennyi ideig véd. Sokan be sem adatnák ezért....meg is értem.
16 Látjuk mekkora kamu az olaszoknál akik sorra értesítik ki a magyar vevőiket, hogy a rendelések leállítását már megkezdték, és ismét zárnak tartományokban.
Látjuk.
Ostoba, tudatlan ember, aki arra nem veszi a fáradságot hogy valaminek utána járjon, mert egyszerűbb neki valamit tagadni, mint időt, energiát nem spórolva ráfeküdni egy témára, hogy kiderítse mi az igazság.
Értelmet kívánok neked a fejedbe.
Én pedig csatlakoznék a 16-os foregon nevű felhasználó válaszához.
Így van. Jól mondja. Mind barom és naiv, aki hisz ebben a kamu koronavírusban amit március elejétől nyomnak.
Nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!