Szerintetek esélyes, hogy elkezdődött a koronavírus járvány második hulláma vagy csak dobálóznak a számokkal?
Figyelt kérdés
Eddig ugyebár 9-11 fertőzött volt naponta a megszokott. Azonban az elmúlt 3 napban 33-24-32 (ez nem pontos, nagyjából itt körül) alakultak a napi új esetszámok. Szerintetek esélyes, hogy elindult a második hullám vagy ez még csak számdobálózás?2020. aug. 8. 12:45
11/13 anonim válasza:
Én pl. Elneveztem a maszkom Élon Maszknak mert egyszer majdnem elfelejtettem magammal vinni. És így kerestem, hogy: "Élon Maszk hol vagy?
Muszáj időnként poénkodni is hogy az ember bírja de nekem nagyon nem volt problémám vele csak nagyon meleg időbe volt nyűg és az elején volt furcsa első napokba.
13/13 anonim válasza:
"Nagyon szépen példázta egy orvos hogy nem tud senki belefulladni. Egyik munkanapján felvett több orvosi maszkot is egymásra, hogy megmutassa. " Ami nagyon szép meg jó, csak a többségnek házilag varrt maszkja van, és nem az a kategória mint az orvosoknak. Nem egy vastagság, más levegőátjutás, vagyis a doki "bizonyítása" szart sem ér. Ha a maszkon lazán átjut a levegő, minden más is átjut (vírus), szóval szart se véd. A nagy bemutatásnak egyetlen célja lehetett: hogy az emberek még több pénzt dobjanak ki valamire, ami semmit sem véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!