Koronavírus - mi változott március óta hogy már nincs vészhelyzet?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 22:27
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, gazdasági okokból, ezt én is levágtam. De miért csak a pénz a fontos? Az egészség és oktatásügy miért van még mindig korlátozva?
2020. júl. 30. 11:28
12/15 anonim válasza:
#10: egy halott élete utolsó szavait ne vond kétségbe.
13/15 anonim válasza:
A szavait nem vonom kétségbe. Simán elhiszem, hogy ezek voltak az utolsó szavai.
Amit kétségbe vonok, az a szavainak az üzenete a többi ember számára. Úgy tüntetik fel, mintha csak és kizárólag azért halt volna meg, mert elment egy buliba járvány idején.
(Kicsit demagógnak érzem azt a részt is, hogy megemlítik, hogy pont egy járványt tagadó buliba ment el.)
14/15 anonim válasza:
#13:
Pedig bizonyítottan ott kapta a fertőzés, és még hatvanan a bulizók közül.
15/15 anonim válasza:
Én azt is elhiszem, hogy ott kapta el a fertőzést. Nem ez lett volna a mondanivalóm lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!