Az afta hamarabb eltűnne a számból ha erősen le dörzsölném valami tiszta ruhával vagy vágtával?
Már próbáltam 2 féle gyógyszert, oblogettem alkohollal, cseppentettem rá aztán vattaval kenegettem citromlével de semmi sem hatott.
Máskor is volt már de nem fajt ennyire és 2-3 nap után eltűnt, főleg mikor alkohollal övlögettem,ez pedig már legalább 5 napja ott van és nagyon fáj,nem tudok enni,inni de még beszélni sem rendesen.
Mivel az afta egy sebet okoz a szájnyálkahártyán, így a dörzsölés kb annyira értelmes dolog lenne, mintha lehorzsoltad volna a térdedet és azt dörzsikéznéd.... kvázi nem hagyod gyógyulni.
Ami nekem bevált: Corsodyl. Szájöblögető oldal, minden drogériában meg szupermarketben kapható. Én is sokat szenvedtem egy időben aftától, volt, hogy másfél hétig tartott. Mióta használom, ez max 2 nap.
Az ajkam legszelén és ezért a farkasfog állandóan megsérti és nagyon zavar evés közben..
7es válaszoló sajnos a vodka sem jött be 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!