Lehet hogy megcsipett egy tigrisszunyog,tényleg annyira veszélyes??
Figyelt kérdés
Ma reggel lementem a kertbe 20p-re és a karomra rászállt szerintem egy tigris szúnyog (fekete fehér csíkokkal)onnan egyből elhesegettem de lehet hogy megcsipett a hátamon vagy máshol amiről nem tudok...kérdésem hogy tényleg annyira veszélyes már Magyarországon is?Már itthol is annyi féle vírust hordoz?!Nagyon félek kicsit fáj hátul a fejem de egy félóràja történt az eset?!Bajom lesz?!😰2020. júl. 25. 07:58
2/16 A kérdező kommentje:
Remélem Mert Nagyon félek...olvastam hogy évente rengeteg ember meghal miattuk...
2020. júl. 25. 08:09
3/16 anonim válasza:
Nálunk sok ilyen van, én már meg is haltam tőle,de elmúlt.
Nem tudsz mit temni, ez egyre rosszabb lesz.
És ahogy élünk ,siettetjük a véget!
Használd ki míg élsz,búj el a szoba sarkába és telefonozz.
5/16 anonim válasza:
"olvastam hogy évente rengeteg ember meghal miattuk..."
Olvass még, hogy az is kideruljön, hol.
6/16 A kérdező kommentje:
Oke értem hogy nem Magyarországon de itthol is elterjedhetett nem?vagy ez mar nagyon hipochondria
2020. júl. 25. 09:05
7/16 anonim válasza:
Nem hipoakármi.
Ott is a lakosság arányához viszonyítva nem sok a fertőzés.
1 hónapja szedtem ki magamból kullancsot, nincs semmi tünetem.
8/16 anonim válasza:
"Oke értem hogy nem Magyarországon de itthol is elterjedhetett nem?vagy ez mar nagyon hipochondria"
Nem, nem terjedt el itthon. Igen, nagyon hipochondria.
9/16 anonim válasza:
Ne rettegj már a semmitől! Ha minden kullancs, meg szúnyog fertőzött lenne, már kihalt volna az emberiség.
10/16 A kérdező kommentje:
De még kicsit parázok pl agyhártya gyulladástól mert reggel óta fáj a fejem kicsit remélem nem
Lesz baj...
2020. júl. 25. 20:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!