Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Penészes kenyeret ettem? Mi...

Penészes kenyeret ettem? Mi tévő legyek? Lesz bajom?

Figyelt kérdés

Kb. Fél kiló kenyér volt a csomagban, nem látszott, hogy bármi baja lenne, szép fehérek voltak.. tetszőlegesen egyet kivettem. Megpirítottam és fokhagymás vajasan megettem. Ízlett, nem éreztem nagyon rajta semmit..csak a fokhagymát.

Aztán akartam még egyet enni és láttam, hogy az ezt követő szelet teljes egészében feketés szürkés.. és szőrös ugye..penészes..

Sajnos amit megettem nem néztem a hátoldalát, hisz eszembe se jutott, hogy esetleg penészes lehet.

Csak így lehet az volt, lehet nem..de ha ilyen volt a mellette lévő kenyér, akkor jóra nem számítok:'((

Nagyon ideges vagyok most emiatt. :(

Tudtok valamit javasolni ellene?

Valaki járt már így?

22 lány vagyok.

2020. júl. 19. 23:05
 1/6 A kérdező kommentje:

Kérlek ilyeneket ne írkáljatok. Tisztába vagy vele, hogy ez milyen csúnya dolog.

Segítséget kérek, megijedtem, ezért írtam ki.

2020. júl. 19. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi bajod :)

Mamám simán megeszi, hiába próbáljuk tőle elszedni a penészes kenyeret, annyira spórol, meg eldugdossa, látni meg nem lát jól, erőlködik hogy az nem penészes 😁😂 max kis hasmenés, hanyinger ami van neki utána... Bár ő már lehet hozzá szokott 😁

2020. júl. 19. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Igyál sokat, és esetleg vegyél be szén tablettát ha emésztési problémák jönnek elő tőle. De valszeg nem lesz gond. :) Egyszer én is ettem penészes túrós peksutit... Azt hittem mákos, úgy nézett ki...😂 már a boltban úgy árulták. Mondjuk nem ettem meg mind, de nem volt tőle bajom 😁
2020. júl. 19. 23:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:)
2020. júl. 19. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi bajod nem lesz, pláne ha megpirítottad. Azt mondják az okosok, hogy a penész az gomba, és pl nem jó ha a penészes lekvár tetejéről leszeded a penészt, mert megfertőzte a többi lekvárt is már...

Katona koromban volt hogy penészes kenyeret is megettük éhségünkben (1994), meg pár napja én is jártam úgy, hogy miután megettem egy szeletelt kenyeres csomagból egy szeletet szendvicsben, utána láttam, hogy a következő kenyérszelet penészes volt és semmi bajom se lett. Egy pici penésztől nem hiszem hogy baj lenne, de gondolom ez már kiderült volna...

2020. júl. 29. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Mizu?
2023. nov. 10. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!