Mért ne tudja az Emberiség legyőzni a Corona vírust már?
Pont azt akartam írni amit 4-es.
Annyival kiegészíteném, hogy a koronoiát, mint pszichés megbetegedést kellene legyőzni. De hát az összes média azon dolgozik hogy tele legyen a buta emberek gatyája.
A vírus létezik. Halnak is meg, igen. Én sem szeretném elkapni. De van annyi eszem, hogy tudom hogy nem a házi készítésű szájkosár véd meg, vagy ha fűnyíróbúrával a fejemen megyek be a boltba, mint egyes Beszari németek.
Azért, mert jön majd egy várva várt védőoltás, amit tömegével kell majd kötelező jelleggel rásózni az emberekre. De ehhez előbb el kell hitetni mindenkivel, hogy enélkül mind meghalunk. Az influenza elleni védőoltás már lassan kimegy a divatból, meg nem is volt kötelező. Ezért kellett kitalálni már valami újat.
Ez az egész hisztéria keltés részben a védőoltás előkészítése. Ki kell fejleszteni, el kell adni. Ebből valakik majd megint nagyot kaszálnak.
Mihelyt a világ urai megszedik magukat, rögtön le lesz győzve a vírus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!