Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphatok egy simogatástól...

Elkaphatok egy simogatástól valamit?

Figyelt kérdés
Frissen volt borotválva a fejem, és az egyik munkatársam megsimogatta, mert hogy ő "mindenkivel ezt szokta". Ha van nemi szemölcse, vagy akármilyen betegsége, azt elkaphattam így?

2020. júl. 15. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem tűnt fel, hogy többen írunk, és mindenki kinevetett?
2020. júl. 15. 21:17
 12/23 A kérdező kommentje:

Ha van véleményed a témával kapcsolatban, akkor fejtsd ki rendesen. De az ilyen primitív megnyilvánulásokra szerintem senki nem kíváncsi, hogy "te nem vagy túl okos, igaz? :)"... A hideg futkos tőled a hátamon.

Válaszolj olyan kérdésekre akkor amikhez hozzá is tudsz valamit adni érdemben

2020. júl. 15. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:

Én nem nevettem ki. Amúgy nem értem , miért kell leoltani rögtön szegényt.

Elvileg azért van ez az oldal, mert az emberek az apró kis dolgaikat is megkérdezhetik, amit talán soha nem mernének másoktól megkérdezni.

Ha ez megnyugtatja, hogy mások nem stresszelnének ezen , akkor miért ne tehetne fel akár egy butácskának tűnő kérdést?

Én is sokszor ráparázok kis apró butaságokra, és szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek. Sokszor én is kiröhögném magam, de akkor abban a pillanatban ráparázok. Van ilyen..:D

2020. júl. 15. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
jaj amúgy bocsánat, de csak most vettem észre , hogy nemi szemölcsöt írtál..:D azt meg főleg nem kaphattad el így..:) De ha ez megnyugtat, akkor olvass utána, hogy hogy terjednek a szemölcsök stb..
2020. júl. 15. 21:29
 15/23 A kérdező kommentje:
Ha a nemi szemölcs nem is, de van pár hpv fajta, ami elvileg terjed bőr - bőr kontaktussal
2020. júl. 15. 21:32
 16/23 A kérdező kommentje:
Amúgy ha te ennyire nem parázol, menj oda egy hajléktalanhoz, és kérd meg h jól simogassa meg vmelyik frissen borotvalt testreszed. Nem para
2020. júl. 15. 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, a te fejedben valami baj van, de az nem a nemi szemölcs...
2020. júl. 15. 21:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted nincs olyan betegség ami elkapható bőr - bőr kontaktussal? Pl uszodaszemölcs?
2020. júl. 15. 21:41
 19/23 A kérdező kommentje:
Bár gondolom te a prostikat is szereted, és úgy vagy vele, hogy ezeket nehezen lehet elkapni... Hat igen, vannak ilyen emberek is. Szerencsére az ilyenek fejében minden rendben van
2020. júl. 15. 21:43
 20/23 anonim ***** válasza:

A nemi szemölcs biztosan nem kapható el... tudod, mennyi az esélyed, hogy bármit elkaptál? 0,000000001%.

Beteges ennyire aggódni. Akkor zárkózz be a lakásba, és sose lépj ki. Ez már paranoia.

2020. júl. 15. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!