Elkaphatok egy simogatástól valamit?
Ha van véleményed a témával kapcsolatban, akkor fejtsd ki rendesen. De az ilyen primitív megnyilvánulásokra szerintem senki nem kíváncsi, hogy "te nem vagy túl okos, igaz? :)"... A hideg futkos tőled a hátamon.
Válaszolj olyan kérdésekre akkor amikhez hozzá is tudsz valamit adni érdemben
Én nem nevettem ki. Amúgy nem értem , miért kell leoltani rögtön szegényt.
Elvileg azért van ez az oldal, mert az emberek az apró kis dolgaikat is megkérdezhetik, amit talán soha nem mernének másoktól megkérdezni.
Ha ez megnyugtatja, hogy mások nem stresszelnének ezen , akkor miért ne tehetne fel akár egy butácskának tűnő kérdést?
Én is sokszor ráparázok kis apró butaságokra, és szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek. Sokszor én is kiröhögném magam, de akkor abban a pillanatban ráparázok. Van ilyen..:D
A nemi szemölcs biztosan nem kapható el... tudod, mennyi az esélyed, hogy bármit elkaptál? 0,000000001%.
Beteges ennyire aggódni. Akkor zárkózz be a lakásba, és sose lépj ki. Ez már paranoia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!