Vajon mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Reggel 7-óra fele kezdődött hányingerrel, utána óránként hánytam.Dél felé már csak 4 óránként hánytam de ma nem is tudtam semmit enni mert 5 perc múlva kihányom.A víz se marad bent sokáig.vettem be azt a gyógyszert(elfelejtettem a nevét) ami ilyen kis mini henger amiben folyadék van és most estére rettenetesen szédülök és fáj a fejem. Azért nem tudok orvoshoz menni mért 17.ig szabadságon van2020. júl. 14. 23:46
1/4 anonim válasza:
Normaflore?
Ha kiszáradsz, nem kell megvarni vele a háziorvost, sürgősségire is be lehet ám menni. Infúziót ott adnak, vagy ha senki nem tud bevinni, akár a mentősök is adnak infúziót, hányáscsillapítót.
3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár rendben vagyok 😊
Valószínűleg csak durván elrontottam a gyomrom vagy valami étel mérgezés
2020. júl. 15. 12:09
4/4 anonim válasza:
Akkor szupi. Szerintem valami vírus lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!