Ha a napsütésből a szervezetünk D vitamint állít elő, ami a vírusos megbetegedések leküzdéséért felelős immunrendszerünket erősíti, hogyan lehet, hogy a nyár és napsütés megérkezésével is ilyen sok a megbetegedés világszerte?
1. Helytelen táplálkozás
2. Mozgásszegény életmód
3. Elhízás
4. Krónikus betegségek
stb.
Ez nem olyan dolog, hogy ha ez teljesül, akkor golyóálló vagy. Ez csak egy darabja a kirakósnak ami segíthet sok mindenben. Nekem például az volt anno, hogy télen folyamatosan megbetegedtem, borzalmasan voltam. Aztán jött a napsütés és max 3-4 évente kaptam el akkor is valamit.
Ha meg a koronavírusra gondolsz (címkében ott van), akkor ez nagyon nem így működik. A koronavírus összezavarja az immunrendszert és az elkezdi az egészséges sejteket is elpusztítani.
Meg a koronavírus egyáltalán nem az a sima influenza amit egy hét alatt kiheversz. Se fiatalnak, se idősnek. Vannak, akik észre sem veszik és vannak akik megszenvedik.
Köszi, kettes. :)
Igen, a covidra gondoltam, csak figyelmetlen voltam a kérdés kiírásakor.
Tudom, hogy nem olyan, mint egy akármilyen influenza. Viszont mégis vírusos megbetegedés, és furcsallom, hogy most, hogy már végre van napfény és D vitamin, sokkal inkább mint februárban volt, mégis ennyire terjedni tud. Helytelen táplálkozás, elhízás, stb februárban, márciusban is ugyanígy volt, amikor még napfény is alig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!