Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig tart még a koronavírus?...

Meddig tart még a koronavírus? Mikor fogunk végleg megszabadulni tőle?

Figyelt kérdés

Oké, jelenleg csillapodott kicsit, de engem már rohadtul idegesít, hogy a hírekben állandóan erről beszélnek, a boltban maszk kell...stb.

Valahol azt olvastam, hogy még 4-5 év mire kikerülhetünk belőle. Most komolyan akkor 4-5 évig még zárva maradnak az iskolák, addig végig maradna az online oktatás, ugyanúgy távolságtartás, maszk?

Mert ez azért elég sok idő még.

Van ahol azt írják, hogy örökre jelen lesz. Akkor még 20-30-50 év múlva is ezt a szöveget nyomatják majd a hírekben, az emberek akkor is még mindig erről fognak beszélni? Mert én nem akarom úgy leélni az életem, hogy mindig erről a vírusról lesz szó, mindig ez lesz a téma, örökre maszk kell majd, meg minden híradóban erről beszélnek majd.

2020. júl. 11. 09:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 12. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A legújabb rossz hír:

[link]

2020. júl. 13. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!