Ez féreg vagy nyák?
Figyelt kérdés
Lassan két éve folytonosan ezzel talalkozom. Protozoon es feregpete nem tenyeszett ki. Milyen vizsgalatot lenne erdemes elvegeztetni? Rengeteg es valtozatos tunettel kuzdkodom.
2020. júl. 4. 01:11
11/13 anonim válasza:
A nyák nem ilyen. Ez féreg. És ha tippelni mernék akkor orsóféreg. Féreghajtó kell és rendbe jössz
12/13 A kérdező kommentje:
Feregpete szekletmintaban nem talalhato, protozoon ill. bakterium nem tenyeszett ki. Verkepem elvileg tokeletes. Sokfele gyogyszert probaltam eddig. Viszont erdekes modon a fereghajtoktol ideig-oraig jobban szoktam magam erezni. Az a feher hosszukas valami eloszor jott ki belolem. Azok a nyakos hosszukas csikok pedig folytonosan. Gyomortukrozesen a mintavetel eredmenye megnyugtato, vastagbeltukrozesen ilyen egeszseges belet meg ritkan latnak volt a duma. Hasi UH-n nem lattak semmi elvaltozast. Pszichesen general az emesztorendszerem "Alien"-eket. A magyar orvosokok okosat nem tudtak eddig a kornyekemen. Lehet kulfoldon kene probalkoznom ahol az orvosoknak is eletvidamabbak esetleg maszek rendelesen gondolkodtam. Gasztroenterologiat mar megjartam. Nem tudom milyen vizsgalatot kene folytatni mert sosem volt bajom, csaladon belul se igy tajekozatlan vagyok a temaban.
2020. júl. 5. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!