Olyan lehetséges, hogy minden utasítás (maszk, fertőtlenítés) betartása ellenére mégis elkapom a koronavírust?
Tudom, h legjobb lenne itthon maradni, de már itthon voltam 3 hónapot és már kicsit sok volt
(19/L)
Igen lehetséges.
Mondjuk én asztmás vagyok, gyenge immunredszerrel rendelkezem, mégis végig dolgoznom kellett. Maszkot nekünk nem kellett viselni. Kezet mosok mindig, bár én a vírus előtt is mostam. Olyan nagy fertőtlenítéseket nem csináltam/ csinálok amiket egyesek kitaláltak. Pl: Mindent lemosnak amit vettek. Gyümölcsökön kívül semmit nem mostam át. ( mármint pL. nem mostam el a konzerveket, vagy a dobozos tejet) Nem vetkőztem le az ajtó előtt, és nem mostam minden nap ki a farmeromat. Mégsincs semmi bajom. 1 kollégám sem lett beteg, pedig ők a kézmosást sem csinálták nagyon. Igazából én 1 embert sem ismerek aki beteg lett volna, vagy nekik lenne ismerősük aki beteg.
A lényeg, hogy elkaphatod akkor is ha steril vagy, és elkaphatod akkor is ha nem mosol kezet, tojsz az egészre. Az is lehet, hogy már elkaptad, csak észre sem vetted. A legtöbb ember észre sem veszi, vagy egyszerű náthának vélte ..
Persze. Sőt a fordítottja is: magasról leszarsz mindent, és mégse kapod el.
Egyébként most a maszkhordáson és távolságtartáson kívül nincs korlátozás, menjél nyugodtan ahova szeretnél kérdező
#NEMARADJOTTHON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!