Férjemmel mindketten hordozunk rizikó faktort,ferjem egy rákos daganatos műtét utan van,én egy infarktus utan. Most hogy feloldittak sok megszorítást, nekünk is lenne program, 80. Szülinapra vagyunk hívva,tehát nagy család. A dilema,menjunk e?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 12:47
1/4 A kérdező kommentje:
Döntést hoztunk nem megyünk a buliba ahol több tucat ember lesz. Majd egy más nyugis napon. Kösz a közömbös reagálást, de jó ez igy ezt a mi érzésünk szerint kell dönteni.
2020. júl. 1. 00:24
2/4 anonim válasza:
Jól tettétek, hogy nem mentetek.
Vigyázni kell, ilyen a felelősségteljes gondolkodás!
Jó egészséget!
4/4 anonim válasza:
Én is nagyon meggondolom hogy hova megyek. Nekem is volt rákos daganat eltávolító műtét, ráadásul a nyakamnál, pajzsmirigy és nyirokcsomók eltávolítására készültek, áttétes rosszindulatú leletek miatt, és találtak a nyaki ütőerek közé ékelődve egy hatalmas tumort a torkomnál, ami lassan megfojtott volna, és kiszipolyozta, felélte a pajzsmirigyem.. 2 napja megkaptam az oltást, de tegnap este rosszul voltam, levert lettem, és hőemelkedésem volt. Felhívta a párom az ügyeletet, hogy van-e okunk félni. El kellett mondani hogy milyen műtéten vagyok túl, az orvos szinte sokkolódott, de megnyugtatott, hogy valószínűleg az immunválasz most alakul, de ha rosszabbul lennék, hívjunk mentőt. Szerencsére 4-5 óra múlva jobban lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!