Conch piercing mellett vadhús. Hogyan tüntessem el?
Tavaly novemberben szúrattam conch piercinget, eleinte semmi baj nem volt vele, aztán elkezdett mellette hol előjönni, hol eltűnni a vadhús. Általában Octenisept spray egy-két hét alatt leszedte, most viszon úgy tűnik, nem segít. Mindent kipróbáltam rá, Tetran kenőcstől kezdve hidrogén-peroxid oldatig (igaz, azt kb egy hete kezdtem csak el, szóval lehet, még türelmesebbnek kéne lennem), de nagyon makacsul ragaszkodik:(
Mit lehetne még tenni vele? Nektek mi vált be?
Menj el patikába és vegyél 3%-os hidrogén-peroxid oldatot, ha nincs készleten, rendelj, ha nem előrendelhető, akkor hyperol tabletta(útmutató benne van).
Azzal ecseteld napi 3 alkalommal legalább 3 héten át. Az ecsetelést úgy érdemes, hogy fültisztító pálcikát az oldatba mártasz, majd azt a vadhúsra helyezed és legalább 5 percig, de maximum 15 percig tartod rajta. Ezután a pálcika másik végét is megmártod, majd áttörlöd vele a vadhúst és környékét.
Idő kell neki, hogy leszárítsa. Ha nagyon nem válik be, akkor egy mód van, az pedig a sebészet, de akkor már valószínű, hogy az ékszer se túl jó. Érdemes egyenes szárú ékszer legyen és ne karika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!