Miért fáj a 14 éves fiam gyomra 1 hónapja?
A szegycsonta alatt fáj a gyomra, elmondásai szerint tompán. Valamikor enyhült étkezés után a fájdalom, de olyan eset is volt amikor egyátalán nem enyhült. Éjszaka nem szokott felébredni fájdalmakra. Bennem már a gyomorfekély is felmerült, de nem tudom hogy ilyen idős korban létrejöhet-e fekély.
Kérem aki gasztroenterológus ő válaszoljon, vagy aki ért a gyomortáji problémákhoz.
A válaszokat nagyon meghálálnám!
Nem vagyok orvos én időnkénti refluxos vagyok
Érdemes lenne fájdalom felléptekor bevenni egy gyomornedv ellenálló tablettát és megnézni, hogy hat e, elmúlik e tőle a fájdalom
Egy darab 20 mg-os Pantoprazol elég, kb 20 perc alatt hat egy nagy pohár vizzel bevéve
Ha nem hat a gyomornedv ellenálló tabletta és továbbra is fennáll a fájdalom akkor pedig gyomortükrözést kellene végezni a fiún
De orvos véleményét kérdezd ki,az illetékes háziorvosnál az felirja a gyomornedv ellenálló tablettát meg gasztroenteorológiára is ad beutalót ahol a tükrözést elvégzik.
Én ezt szoktam csinálni gyógyszer és vége a fájdalomnak, bár én már felnőtt vagyok meg túl vagyok egy gyomortükrözésen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!