Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Savulin antibiotikum káros...

Savulin antibiotikum káros nagyon?

Figyelt kérdés
Sok rosszat olvastam róla, most írta fel a doki arcureg gyulladásra
2020. jún. 12. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Van jobb is, de azért nem mondanám károsnak. Elég jó a mellékhatás profilja.
2020. jún. 12. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Szedtem már, nem volt semmi bajom tőle. Probiotikumot szedj mellé!
2020. jún. 12. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
A Levofloxacin-t másodlagos kezelésként alkalmazzák. Elég erős és hatásos antibiotikum, lehetnek erősebb mellékhatásai , bár én személy szerint szedtem Levofloxacint (Tavanic ), nem volt semmi mellékhatása és végre meggyógyultam tőle!
2020. jún. 14. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
MINDEN antibiotikum káros nagyon! Kipusztítja a bélflórát, s az beláthatatlan következményekkel jár. A ma népbetegségnek számító autoimmun betegségek ezernyi formája mind ennek, meg a gyalázatosan kevés zöld növényi rostot tartalmazó táplálkozásnak köszönhető.
2020. jún. 16. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Az autoimmun betegségek a higiéniás hipotézisnek köszönhetőek, nem az antibiotikumoknak :D antibiotikumok nélkül még mindig ott tartanánk, mint a középkorban, hogy pestis járvány irtana ki egész városokat
2020. jún. 16. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Túlhaladott álláspontot képviselsz, kedves utolsó. Az is igaz viszont, hogy az én infóim annyira újak hogy attól hihetetlenek.
2020. jún. 16. 17:12
 7/9 kovacs magdolna2 ***** válasza:

Julia Smith

JiataúlgSpduoicniufsnh s1gor6eS.tho, 5:r4d6coa ·

Sziasztok!

Azért írok Nektek, hogy ne úgy járjatok mint én!

Makkegeszseges voltam, míg fel nem irta nekem a haziorvos a savulin antibiotikumot látatlanul. A hatoanyaga több millió ember életét megnyomoritotta sőt sok helyen betiltottak de itt folirjak mint a cukorkát. Polineuropatiat okoz, borzalmas égő fájdalmakkal. Roncsolja a testet.

Sok embernek nincs a gyógyszertől baja, de aki érzékeny rá annak pokollá teszi az életét.

És a tünetek jelentkezhetnek akár hónapokkal később.

Van aki megvakult és tolókocsiba került 18 évesen. Van aki gyümölcslé kùrán el 4 éve hogy fajdalmai csökkenjenek ..

Így ecsetelnem a testemet jelenleg:

Ez a méreg ami a testemben van lassan, fájdalmasan de eredményesen megöl engem.

Nehezebben kapok levegőt elég pár lépcsőfok!

A csontjaim fájnak, a könyököm fekve fáj ha az ágyhoz ér, borzalmas bordakosár égésem van,mintha áramot vezetnének a bordakosaraimba.

Ez mind az idegvégződések károsodása miatt van.

A bal lábam fajdalma eltörpül mellette.

Térdkalács fájdalom, honalj, melleim égnek, szívem szúr..

És újabban itt az agyi köd, azonnal becsukodik a szemem és alszom bármikor. Egyik nap nappal fent vagyok,másik nap csak fekszem és alszom nappal is.

Mar a tv t se bírom nézni, zavar minden mesterséges fény, és a telefont se bírom tartani a kezemben,az alkarok fájnak, erő nincs a kezeimben.

Két tabletta megölt engem.

15 ezer sorstársam van a facen,20 klub, ezekbe az orvosok meghívásra se lépnek be mert NEM AKARNAK erről tudni. Amiről nem tudok, az nincs.

Hány embernek kell még meghalni, nyomorrékká válnia Magyarországon hogy ezeket a hatóanyagokat betiltsák?

Hisz van oka hogy máshol mar tiltólistan vannak.

Az orvosok lekezelőek, fájdalomcsillapító felirásán kívül semmire nem jók. Ha kenyeret eszek, tésztát,cukros dolgot krumplit,rizst,húst kétszer jobban ég a bőröm. A szénhidrát táplálja a fájdalmat.

A hasam és a nemi szervem is ég.

Ezek a fájdalmak váltogatják

Az orvos neve aki elvette az életemet Bogdan Pawel Wolkowsky, aki Kerecsend haziorvos.

Én sose voltam orvosellenes, de kérlek mindig nézzétek meg milyen hatóanyagú gyogyszert ír fel az orvos!! Én a savulint decemberben vettem be, második tablettatol elkezdett zsibbadni lábam, térdem, de az igazi fájdalmak áprilisban jottek. Pokol a jelenem!!

Aki kételkedik a szavaimban lépjen be a facebookon azokba a klubbokba ahol a sorstarsaim vannak, közel 1 millioan a Földön.

2021. jún. 18. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Melyek ezek a klubok, utolsó?
2021. jún. 19. 08:04
 9/9 kovacs magdolna2 ***** válasza:
Visszafordithatatlan rokkantságot okozhat a savulin pontosan a levofloxacin vagy ciprofloxacin ami fluorokinolon. Csak a facen több mint egy millió ember nyomorék tőle, keressetek rá. Ciprofloxacin így vagy levofloxacin.
2021. szept. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!