Egészséges embernek lehetnek zöld színű foltok az orrváladékában?
Figyelt kérdés
Átlátszó orrváladék, amiben zöld színű sűrűbb "pecsétek" vannak. Ez mindenképp fertőzésre utal? Kb. féléve van ez nálam.2020. jún. 4. 08:50
1/15 anonim válasza:
Az elszíneződés általában baktériumok jelenlétére utal, de az emberi szervezet alapvetően tele van baktériumokkal. Ha nem okoz problémát szerintem nem feltétlenül kell vele foglalkozni.
2/15 A kérdező kommentje:
Szokott fájni a fejem és az arcom/orrnyergem környéke. Nem tudom, hogy összefügg-e.
2020. jún. 4. 09:03
3/15 anonim válasza:
Melléküreggyulladás. A fejfájás és a zöld trutyi egyértelműen mutatja.
4/15 anonim válasza:
Enyhébb gyulladás. Homlok, vagy arcüreggyulladás. Vagy ezek "utóhatása"
5/15 A kérdező kommentje:
Félév alatt nem kellett volna elmúlnia vagy még komolyabb tüneteket okozni? Láz vagy irgalmatlan fájdalom?
2020. jún. 4. 09:23
6/15 anonim válasza:
Nem, ilyen hosszú ideig nincs gyulladás, főleg minden más tünet nélkül. Lehet portól, virágportól. Nincs valami allergiád?
7/15 A kérdező kommentje:
Nincs elvileg és ez még télen kezdődött. Azóta havi rendszerességgel jön elő a "fejfájásroham", ami azt jelenti, hogy pár hétig sokat fáj, aztán hetekig semennyire, a zöld orrváladék pedig napi 1-2x van.
2020. jún. 4. 09:32
8/15 A kérdező kommentje:
Az orrom is olyan, hogy egy nap sokszor be van dugulva és ritkán szelel mindkettő.
2020. jún. 4. 09:33
9/15 anonim válasza:
Akkor menj el fül-orr-gégészetre, és kiderül. Vesznek kenetet és abból kiderül, hogy van-e valami baktérium, vírus. Vagy azt is látják, ha más probléma van. Pl. nekem az orrsövényemmel van gond, és ezért szokott folyni, akkor is, ha semmi betegségem nincs.
10/15 A kérdező kommentje:
Voltam már, kaptam röntgen beutalót, de még nem jutottam be.
2020. jún. 4. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!