Tud e valaki olyan hatásos házi praktikát vagy eljárást ami hatásosan eltünteti a szemölcsöt a talpon ?
Figyelt kérdés
van a talpamon 20-25 db szemolca van anelyik egymas melett vannak nagyobbak kisebbek probaltam a wartmert fagyasztot nem ér semmit , kenegetem vérehullo fecskefűvel meg verrumal ecsetelővel , de olvastam a fokhagymat ,almaecetet, rivilus olajat hogy azis hatasos lehet van e valakinek ilyen tapasztalat ugy gondoltam leturmixolom a fokhagymat az ecettel es belerakom a ricilus olajat és beleöntöm egy laborba és áztatom a lábam , menj el börgyogyászhoz meg hasonlókat hagyjuk 1 honap mulva megyek csak más dologgal és ha lehef inkább házilag próbálok megszabadulni tőlök , ja és ezek a szemölcsök befelé nőnek2020. jún. 1. 18:04
1/2 anonim válasza:
Kövirózsa préselt leve:
A gyógyhatásoknál a második sorban írja, hogy használ a futószemölcsökre.
Valamint ecseteléssel használhat a közönséges ételecet.
2/2 anonim válasza:
A paradicsom gyulladáscsökkentő hatású. Tedd rá és tekerd körbe, egy 20 percig, fél óráig hagyd rajta. Aloe vera géllel kend. Legjobb ha a növényt használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!