Nem furcsa ez, hogy előre megmondják, hogy ősszel jön a második hullám? Vagy ez korábban, más járványoknál is így működött?
Figyelt kérdés
A történelem folyamán a korábbi, többhullámos járványoknál ez így történt, hogy megmondták, mikor fog jönni a második, és akkor is jött?2020. máj. 21. 07:25
11/28 anonim válasza:
:D :D :D A maszktól leromlik az emberek immunrendszere :D Sok marhaságot hallottam már a járvány kapcsán de ekkorát még nem. :D Basszus ha FFP3-ban vagy 0-24 ben és vénasan táplálnak akkor tuti :D De egyébként erre nem is lehet már mit mondani akkora eszement dolog. Talán Müller Cecília áztassuk hipóba a tojásainkat monológja váltott ki még ekkora döbbenetet. Vajon kinek a borsonyi agyából pattanhatott ki ez az elmélet. Gondolom valami szőke tyúkéból akinek elkente a rúzsát a maszk, aztan ezt találta mondani ízes káromkodás helyett.
12/28 anonim válasza:
#11: Akkor hord csak a szájkosarat nyugodtan, de ne akard rákényszeríteni azokra, akinek más a véleménye. Az oviban volt divat az, hogy mindenkire más vigyáz, felnőtt embernek már magára kellene vigyáznia, nem mástól elvárni mindent.
13/28 anonim válasza:
Nem én kényszerítelek rá, hanem a kormány :) És ahol kötelező ott vagy felveszed vagy nem mész be. :) Azért kötelező mert vannak olyan ostobák akik azt hiszik 8 általánossal, meg érettségivel, hogy okosabbak a virológusoknál, meg orvosoknál. Te pedig biztos hogy nem vagy felnőtt, csak egy unatkozó hülye gyerek akinek túl hosszú a nyári szünet. Felelős ember így nem nyilatkozik, gondolkozik. Magadra kellene vigyázni? Tudod ez pont nem erről szól, hanem arról hogy most a közösség minden tagjának vigyázni kell a másikra. Ezt most csak maszkkal és kézmosással lehet. Vagy lehet ülni otthon egyedül akinek jobban tetszik. Mert ez lesz a vége ha túl sok az ilyen ostoba.
14/28 anonim válasza:
Nyilván van a maszknak szerepe, de jelenleg nem valósítja meg az arányos korlátozás elvét. Vannak komplett városok, sőt megyék, ahol fertőzött sincs, ugyanazok a szabályok mégis, mint Brazíliában. Mi mit fogunk csinálni így, ha a lakosság 15% lesz fertőzött, szkafander lesz az előírás, meg 10 percenként egy teszt?
15/28 anonim válasza:
14 gondold át mégegyszer amit leírtál szerintem :D
16/28 anonim válasza:
#13: Ez nem azon múlik, hogy ki az okosabb. Az orvos lehet, hogy okos, de ha a pénzt a gyógyszergyáraktól kapja, akkor azt fogja mondani, amit ezért a pénzért elvárnak tőle. Ettől kezdve tök mindegy milyen okos, ha korrupt és hiteltelen.
17/28 anonim válasza:
Ennek vajon mi köze a kérdéshez?
18/28 anonim válasza:
#13: Az ilyen gyerekes beképzelt birkákra mint te, nem akarok vigyázni. Úgyhogy teljesíts csak minden értelmetlen parancsot, de ne csodálkozz, ha holnap a kútba kell ugranod. Pedig ha nem lennél lusta számolni és gondolkodni, hamar rájöhetnél, hogy mekkora átverés volt ez az egész.
19/28 anonim válasza:
Veled ellentétben biológia szakon végeztem és elég sok évig tanultam vírusokról és baktériumokról. De köszi hogy laikusként megmagyarazod a fotelból, hogy mi hatásos védekezés és mi nem. Mindezt csak azért mert némi kényelmetlenséget okoz a maszk használat. Komolyan röhej. Igen tudom a Föld is lapos szerinted. 🙈
20/28 anonim válasza:
#19: Hát ezt bárki mondhatja, úgyhogy nem hiszem el. Ha igaz lenne, nem lennél ennyire vak. Bár gondolom, hogy matekból is megbuktál, mert ha legalább az általános iskola második osztályát elvégezted volna, akkor látnád, hogy mennyire jelentéktelen ez a vírus, már ha egyáltalán létezik, és nem csak az immunreakciót mutatják ki a tesztek. De engem nem érdekel, játszd nyugodtan az agyad, dicsekedj, csak másokat ne cseszegess, és ne akard a saját gyerekes hipochonder viselkedésedet másra is rákényszeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!