Honnan lehet tudni hogy meghivtak-e a koronavírus tesztre mivel nem közli a media hogy ez hogyan történik ? E-mail-ben (honnan tudják az E-mail címemet ) SMS ? (honnan tudják a telefonszámomat )
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 09:17
1/8 anonim válasza:
Mondták, hogy telefonon és levélben.
2/8 anonim válasza:
Pl nálunk, a megyében megírták a médiában, hogy melyik településekről válogatnak.
A többi engem is érdekel. Valahol azt írták, ügyfélkapun is értesítenek. Akkor okmányirodából tudhatják ezeket az adatokat?
4/8 anonim válasza:
Levélben.
Bár engem a háziorvos is felhívott, hogy megkaptam-e az értesítést.
5/8 anonim válasza:
Kötelező elmenni a tezstre?
Ha pl.valaki külföldön dolgozik de van otthoni lakcíme akkor küldik a levelet akkor mivan?
Biztos nem szaladnak majd haza norvégiából meg hollandiából.
7/8 anonim válasza:
Dehogy kötelező. Csak, ha hívtak, akkor ingyenes, egyébként meg fizetned kell érte.
8/8 anonim válasza:
Ügyfélkapun biztos sokakat, mert ott gyorsan és közvetlenül el lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!