Ez lehetséges, hogy koronavírus?
Figyelt kérdés
Ma 15 órától rosszul érzem magam, szédülök, levagyok gyengülve, hányingerem van( eddig még nem hánytam) meg nagyon forró az egész testem. Egyre rosszabbodik a helyzet.
16 éves /F vagyok.
2020. máj. 5. 23:20
3/12 A kérdező kommentje:
Torokkaparas meg ilyesmit nem
2020. máj. 5. 23:39
4/12 A kérdező kommentje:
#2 es igen xd
2020. máj. 5. 23:40
5/12 anonim válasza:
Ez lehet bármilyen más vírus is. Egy sima megfázás is. Köhögsz? Van lázad?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem köhögöm szerencsére. De viszon lázam az van.
2020. máj. 6. 00:20
7/12 anonim válasza:
Ha erre gyanakszol gondolkozz el, hogy érintkezhettél-e koronavírusos beteggel az utóbbi időben. A legfőbb tünetek közé a száraz köhögés (rosszabb esetben légszomj), láz, valamint izomfájdalom is beletartozhat. Ha nem múlnak 1-2 napon belül a panaszaid, konzultálj a háziorvosoddal, és majd ő eldönti, behív-e vizsgálatra.
8/12 Klaudj.12 válasza:
A szomszèdomnál is így volt ès csak influenzája volt.De persze lehet hogy (korona vírus)
Amugy szerintem ez a korona virus csak egy nagy INFLUENZA JÁRVÁNY csak gyors attak neki egy nevet de ez csak az èn vèlemènyem.
9/12 anonim válasza:
Ha érzed a budibüdöst akkor ne parázz, a szaglás is eltűnik.
10/12 anonim válasza:
a szaglás a szorongástól is eltűnhet ideiglenesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!