Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehetséges az hogy egy...

Hogy lehetséges az hogy egy ilyen nátha vírustól ennyi embert meghalt az országban?

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 13:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Nem a magyar szerencse elhiheted.

Intézkedés nélkül tarthatnánk olasz példánál is, és továbbra is vigyázni kell mert a vírus nem tűnt el! Csak nem lehet ezt tovább folytatni az ilyen agyatlan birkák miatt, akik nem fogják fel hogy a saját érdeke otthon maradni (munkán kívül)"

Lehet mégis magyar szerencse, mert pl Portugália ugyanazt lépte meg mint spanyolok és egy millió főre is jóval jobb a halottak száma, lehet tényleg a BCG.

2020. máj. 5. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

"Csak nem lehet ezt tovább folytatni az ilyen agyatlan birkák miatt, akik nem fogják fel hogy a saját érdeke otthon maradni (munkán kívül)"

Miért is érdekem otthon maradni? 30 éves teljesen egészséges férfi vagyok, az én korosztályomban a vírus halálozása gyakorlatilag elhanyagolható. A közeli családtagjaim szintén kis rizikójú csoportba tartoznak. A mi érdekünk pont az, hogy gyorsan átessünk rajta, védettek legyünk, hozzájáruljunk a nyájimmunitáshoz. Az is a saját érdekem, hogy normálisan tudjam élni az életem, ismerkedni, szórakozni, dolgozni. És bocsánat, rohadtul nem vagyok hajlandó több áldozatot hozni, azért a korosztályért, akiknek még mindig a kommunista örökségét nyögjük.

2020. máj. 5. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:

"Csak nem lehet ezt tovább folytatni az ilyen agyatlan birkák miatt, akik nem fogják fel hogy a saját érdeke otthon maradni (munkán kívül)"

Bevásárolni még lehet? A szobatiszta kutyámat még kivihetem a lakásból szarni?

2020. máj. 5. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Azért megnézném, hogy a 300+ halottból hányan élnének vígan még hosszú éveket, ha nincs ez a COVID 19. Eleve torzít, hogy hozzászámolják azt aki stroke-ot kapott pozitívként, vagy végstádiumú rákbeteg volt és kb egy arra járó nátha is végzett volna már vele. Aki normális életmódot folytat, és simán cukorbeteg, nem kellene az ágy alatt reszketnie gázálarcban.
2020. máj. 7. 01:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
"Aki normális életmódot folytat, és simán cukorbeteg, nem kellene az ágy alatt reszketnie gázálarcban." - A cukorbetegség kockázati tényező, természetesen pánikolni nem kell, de pl. anyámnak, aki 2-es típusú cukorbeteg, most megmondták, hogy a szokásos rutin laborvizsgálat elhalasztását javasolják a cukorbetegsége miatt, mert kockázati csoportba tartozik, ha amúgy nem érzi rosszul magát, figyeljen oda, mérje, ahogy eddig és vigyázzon magára. Nem is ment el. Gondolom, ha már lesz oltás meg elfogadott, igazoltan hatékony gyógymód, nem kell akkor sem tartani ettől a vírustól sem túlságosan, ha netán szezonálisan visszatérne.
2020. máj. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!