Nem voltam skarlátos, bárányhimlős, sem másféle gyerek vírust sem kaptam el sosem. Lassan 20/N Immunis lennék? 😀
NEM, olyan nincs, hogy valaki eleve immunis!
Valószínüleg a gyerekbetegségekkel egyszerüen nem kerültél kapcsolatba, nem volt lehetöséged megfertözödni.
Emellett minden vírus másmilyen, még egy csoporton belül sem lesz immmunis valaki az egyik fajtára azért, mert a másikat már megkapta - ezért kell pl. mindené vben új védöoltás imfluenza ellen.
MAgyarul, nem immunis vagy, csak eddig szerencséd volt!
Hát vagy iszonyat szerencsés vagyok vagy nagyon szerencsetlen:)
At fertozni anyum igyekezett de nem hasznalt.. Baranyhimlos gyerek mellett aludtam napokig de semmi sem tortent!
Meg az orvos is
Mikor volt ez a influenza szezon vírus szezon..
mindenki!!!! beteg volt körülöttem csak én nem.
A munkaba, itthon, a barátaim stb..
Erre mondom anyunak.. Ilyen erős vagyok blabla nem lettem beteg
Mire azt felelte: "várjál csak, az még nem olyan biztos hogy nem leszel beteg" persze ezt nem rosszindulatbol mondta hanem hogy sose tudhatom.
Rá pár hétre kiderult hogy örökké tartó betegségem van 2 felé is. Fájdalmaim vannak már stb..
Szóval ja. Sose tudhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!