Szerintetek ennek van értelme? Vagy csak én nem értek valamit?
Aszondja,
"az éttermek, kávézók fogadhatnak majd vendégeket – a távolságtartás és az arcmaszkviselés betartásával"
( [link]
Na, hát ugye úgy nem lehet enni-inni, ha van az emberen maszk. Logikusan arra az időre leveszi. De akkor meg éppúgy a légtérbe szuszog, mintha nem is vitt volna magával maszkot, nem? Én vagyok az egyetlen, aki szerint ennek így a világon semmi értelme nincs?
Nem te vagy az egyetlen. Ostoba szabályok, amik élhetetlenné teszik az életet. Németország egyes tartományiban már most maszkolnak. Emiatt pl. én még nagyobb karantéba kerültem, mert nem bírom a maszkot. Pánikrohamom lesz tőle. Még a látványátül is rosszul vagyok. Oszt jónapot.
Az egyik városban betartják, a másikban magasról tesznek az egészre.
Sebaj. Majd még az étteremeket is, a menzákat is, és a turizmust is hazavágjuk egy nyavalyás járvány miatt, amiben sajnos nem halt meg annyi ember, mennyi miatt érdemes ezt a kibaXott cirkuszt egyáltalán megcsinálni és fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!