Ugye van arra még esély hogy három hónapig még lesznek korlátozások és Home Officeban lehetek?
Figyelt kérdés
Utálok reggel felkelni bemenni a munkahelyemre és aztán hazajönni most szerencsére a cég megengedte hogy Home officeban lehessek, így akkor kelek amikor akarok a munkát akkor végzem el amikor akarom, közben úgy osztom be az időmet ahogy szeretem, ez egy nagyon nagyon jó dolog. Nagyon remélem hogy ez legalább még három hónapig így kitart , Van rá esély?2020. ápr. 25. 14:19
1/5 anonim válasza:
Adott munkáltatótótól függ, de szerintem csekély.
2/5 anonim válasza:
Remélem, nem!
Én speciel nem tudok home office-ben dolgozni, sok más emberhez hasonlóan, otthon dekkolok, és emiatt a fizunkat is levették. Sok embert meg elbocsátottak, róluk már nem szólva.
3/5 anonim válasza:
Ne abban reménykedj, hogy sokáig marad a járvány miatti vészhelyzet, mert az minden szempontból nagyon rossz. Viszont ha ennek köszönhetően kiderült, hogy otthonról is el tudod végezni a munkát, próbáld megbeszélni a főnököddel, hogy továbbra is dolgozhass home office-ban, vagy legalább ne minden nap kelljen bejárnod, hátha belemegy.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is, beszéld meg a főnökkel!
Csomó országban működik már ez az otthoni munkavégzés, csak itt még mindig nem igazán. Valószínűleg azért, mert van valamiféle bizalmatlanság a munkavállalóval szemben, mivel ez esetben nem áll a háta mögött a felettese.
5/5 anonim válasza:
Ha elég rugalmas a munkahely, akkor megkérheted, hogy hadd maradhass home office-ban, mert te így hatékonyabban tudsz dolgozni. Ha most meg tudják oldani, akkor egyébként is meg tudnák. Ha látszik a munkád minőségén is, hogy jobban teljesítesz így, akkor szerintem simán megengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!