Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Állandó orrdugulás, valakinek...

Állandó orrdugulás, valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Valakinek valami ötlete?Voltam orvosnál,műtötték az orrsövényem.Semmi javulás,nem vagyok allergiás.Nincs a nyálmintámban arcüreggy.-t okozó baktérium.
2010. júl. 27. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor sok értelme volt megműteni, ha nem javult semmit sem :P
2010. júl. 27. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Használsz orrspray-t?
2010. júl. 27. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát az orvos azt mondta hogy jobb most műteni mint felnőtt korba.De tényleg nem volt semmi értelme.

Orrsprayt ritkábban inkább orrcseppet, de azt abbahagyom mert tönkre vágja az orrnyálkahártyám.

2010. júl. 28. 15:24
 4/5 anonim válasza:

Ezt sajna ismerem.17évesen műtötték az orrsövényemet,de nekem van némi allergiám is,meg arcüreg műtétem is volt.Sokat segít erősen mentolos cukor,patikában kapható mentolos rúd Nózi a neve és 150 Ft.Kicsi vizet forralj fel, sózd meg csak épp annyira,hogy az orrod ne marja,tedd egy cseppentős flakonba,azt lehet venni a patikában.Ezt használom orrcseppnek alkalomszűen.Másik,ez drágább:Glykosept szt. patikából,cseppentőbe tegyél egyharmadáig,többi forralt-hűtött víz.Ezeket az a fülész mondta, aki műtött.

Akupresszúra:egyszerre tedd mindkét mutató ujjad az orrod tövére az orrnyílások vonalában a fog gyökér felé,nyomd erősenpár másodpercig.Aludj minél hidegebb szobában(ja,hogy nyár van?majd elmúlik)

2010. júl. 28. 23:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,kipróbálom...:)
2010. aug. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!