Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy gyakrabban...

Miért van az, hogy gyakrabban járok vizelni?

Figyelt kérdés

Mióta elköltöztem otthonról egy teljesen másik vidékre,éjszaka van,hogy többször is felkelek,mert vizelnem kell. Ha hazalátogatok ott nincs ilyen bajom,nyugodtak az éjszakák.

Itt azt vettem észre az agyam már generálja az ingert,pedig nem kell menni,mert megszokta,hogy fel kell kelnem,pedig csak annyi történik,hogy félálomban vagyok.

Ti találkoztatok már ilyennel?

2020. ápr. 15. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Detto ugyan ezzel a problemaval elem a napjaim amiota kulfolde koltoztem... most itthon toltom a napjaim egy honapja, azota egyaltalan nem kelek fel ejjel. Kovetem a kerdest, remelem megtudunk valami hasznosat :D mindent probaltam mar amit tanacsoltak, este hat utan egyaltalan nem iszom, elotte viszont megvan a napi 2-3 liter, nem is eszem este mar. Sajnos eddig semmi nem valt be.
2020. ápr. 15. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy lelki okai vannak ? Úgy értem otthon érzed a biztonságot,és az új otthonodban még nem. A tudatlattid játszik veled.

Lehet butaságot mondtam de hirtelen nem tudok másra gondolni :)

2020. ápr. 15. 23:11
 3/3 A kérdező kommentje:

A vérképem alapján a vesém picit szarakszik,de nem tapasztaltam,hogy nagy baj lenne,mert vizelni a napi 2-3liter víztől megyek sokat. Lehet,hogy a stressz(munka,magánélet) nem hagyja nyugodni a testem,az agyam és folyton éber lenne?

Nem tudok mire gondolni,többé-kevésbé jól is érzem itt magam.

Egyszer egy idős asszonyt hallottam beszélgetni egy ismerősével,hogy ebben a városban soha nem tud nyugodtan aludni,álmatlan,vécére is jár,viszont ha a fiához megy látogatóba egy teljesen másik településre nagyon jókat alszik,kipiheni magát,nyugodtak az éjszakái.

2020. ápr. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!