Ha lecseng a vírus akkor utána is érdemes lesz maszkban járni ezentúl?
#19 Hozzád hasonló szerencsétlen Vasemberek sokszkr a szuperterjesztők, akik tünetmentesen megússzák mert szerencsés immungenetikájuk van.
Miközben a garati vírusszámuk magasabb lehet mint egy kétoldalo tüdőgyulladásosé... ezt már esettanulmányokban leírták!
Van aki simán átadja a tudta nélkül 100 feletti embernek, mert ő sebezhetetlennek hiszi magát úgyis.
"immungenetikájuk"
Nos, halljuk, te mit teszel immunrendszered erősítéséért?
Nem csak genetika kérdése az immunitás, hanem emberi cselekedet eredménye. Pl. egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatol? Nem dohányzol, nem iszol alkoholt, nem eszel és iszol össze minden sz..rt, szemetet?
Minden nap eszel gyümölcsöt, gyömbért, mézet, esetleg iszol gyógynövényteát? Szedsz vitaminokat?
Tudod, lehet, hogy hordozó vagyok, de csak azt a szervezetet betegítem meg, amelyik arra fogékony! Ha erős immunrendszerrel találkozom, ő se lesz beteg.
Tessék, íme egy kis oktatóvideó a fogékonyságról:
#23 Még mindig nem érted meg a lényeget.
Ha mindenkin van maszk akkor NEM jut ki csepp! Senkinél sem.
Ezért a levegő bioaerosol száma minimális lesz.
Ha a tanulmányoknak nem hiszel, akkor próbáld ki. Fogj egy dezodort és fújj át egy 3 rétegű sebészmaszkon. Nem fog átmenni rajta látható aerosol sem. Hát ez a lényege, műtét közben az orvos beszéde sem fertőzi meg a pácienst.
Gondolom nehéz kilogikázni, ha mindenki hordana sebészmaszkot, akkor a TESCO közepén is elvégeznék rajtad egy vakbél műtétet 😃 a kutyaeledel és a halaspult között...
na megjött a Lenkei hülyeség
Ápoló vagyok, tudod a kórházban... többet tudok mint ti
maszkban? :D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!